MATMAZEL ROMANIA

Str. Brăilei nr. 185, bl. B2, parter, Galați
0748 161 425
comenzi@matmazel.ro

Program de lucru:
Luni - Sambata: 09:00 - 20:00
Duminica: 09:00 - 18:00

SC TEGAROCOMP SRL, companie cu capital 100% românesc, deschide în noiembrie 2021 ușile primului magazin MATMAZEL în orașul Galați.

Suntem unici importatori în România a acestui brand ce are începuturile încă din anul 1991 în Ankara, Turcia. Încă de la primul produs scos pe piață acest brand a fost urmărit cu interes și admirație de iubitorii de modă. Mademoiselle / MATMAZEL a direcționat moda cu propriile linii și propriul desin. În spatele acestui brand stă o echipa de desing tânăra, puternică și inovatoare care urmărește îndeaproape toate tendințele modei. Mademoiselle creează noi colecții, aducând în același timp gențile elegante și uimitoare ale Turciei și ale celor mai importante mărci din lume iubitorilor de modă.

Oferim o gamă largă de produse lucrate handmade în serie limitată, de la genți la portofele, parfumuri și valize, atât pentru femei cât și pentru bărbați. Produsele au la baza materiale de foarță bună calitate atât piele ecologică cât și piele naturală.

Ne bucurăm să ne alăturăm lanțului de magazine, respectiv 25 de magazine în Tucia, și multe altele în țări cum ar fi Germania, Azerbaidjan, Algeria, Dubai, Irak, Israel, Qatar, Kazahstan, Congo, Kosovo, Kuweit, Macedonia, Moldova, Nigeria, Polonia, Rusia, Tunisia, Albania, Turkmenistan și Ucraina.

Fii îndrăzneață, Fii unică, Fii MATMAZEL!

Produs adăugat în lista de dorințe
Produs adăugat la comparator